Uwaga! W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt pod numer tel: 660-261-382, lub drogą mailową: biuro@czerwonadynia.pl

 

Producenci
Bestsellery
Drożdże gorzelnicze Alcotec 48 Turbo Classic
Drożdże gorzelnicze Alcotec 48 Turbo Classic
8,95 zł 8,38 zł
szt.
Pojemnik fermentacyjny 33L transparentny ze skalą
Pojemnik fermentacyjny 33L transparentny ze skalą
22,97 zł 19,99 zł
szt.
Wężyk silikonowy fi 8/10mm - długość 1mb
Wężyk silikonowy fi 8/10mm - długość 1mb
4,23 zł 3,89 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Kontakt

Czerwona Dynia

ul. Sikorskiego 23

66-200 Świebodzin

tel: 660-261-382

Enzym scukrzający Coobra AMG 25 ml

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: do 48 godzin
Cena: 6,99 zł 6.99
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

Ocena: 0
Producent: Cbf
Kod produktu: ARE-S-223

Opis

Enzym do otrzymania fermentujących cukrów ze skrobi, po pierwotnym wysokotemperaturowym enzymatycznym upłynnieniu skrobi za pomocą alfa-amylazy.

 

Sposób użycia:

Przygotowujemy roztwór o temp. 60°C z 6,5 kg upłynnionej skrobi. Wlewamy zawartość butelki. Pozostawiamy aby schłodziło się do 30°C . Po tym czasie skrobia się scukrzy i będziemy mogli dodać drożdże.

 

Optymalne pH 4–5

Skład: Amyloglukosidas (gluko-amylaza) roztwór wodny

Wydajność: 25 ml przeznaczone na 6,5 kg skrobi

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl