Enzym scukrzający Coobra AMG 25 ml

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: do 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 7,28 zł 7.28
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Cbf
Kod produktu: ARE-S-223
Pin It

Opis

Enzym do otrzymania fermentujących cukrów ze skrobi, po pierwotnym wysokotemperaturowym enzymatycznym upłynnieniu skrobi za pomocą alfa-amylazy.

 

Sposób użycia:

Przygotowujemy roztwór o temp. 60°C z 6,5 kg upłynnionej skrobi. Wlewamy zawartość butelki. Pozostawiamy aby schłodziło się do 30°C . Po tym czasie skrobia się scukrzy i będziemy mogli dodać drożdże.

 

Optymalne pH 4–5

Skład: Amyloglukosidas (gluko-amylaza) roztwór wodny

Wydajność: 25 ml przeznaczone na 6,5 kg skrobi

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 660-261-382
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl