Uwaga! W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt pod numer tel: 660-261-382, lub drogą mailową: biuro@czerwonadynia.pl

 

Producenci
Bestsellery
Drożdże gorzelnicze Alcotec 48 Turbo Classic
Drożdże gorzelnicze Alcotec 48 Turbo Classic
8,95 zł 8,38 zł
szt.
Pojemnik fermentacyjny 33L transparentny ze skalą
Pojemnik fermentacyjny 33L transparentny ze skalą
22,97 zł 19,99 zł
szt.
Wężyk silikonowy fi 8/10mm - długość 1mb
Wężyk silikonowy fi 8/10mm - długość 1mb
4,23 zł 3,89 zł
szt.
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Kontakt

Czerwona Dynia

ul. Sikorskiego 23

66-200 Świebodzin

tel: 660-261-382

Termometr do pieczenia mięs 0°C do + 100°C

Termometr do pieczenia mięs
  • promocja
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: do 48 godzin
Cena: 9,99 zł 13,49 zł 9.99
ilość szt.
Zyskujesz 0 pkt [?]

towar niedostępny

Ocena: 0
Producent: Termic
Kod produktu: 100001

Opis

Kupując produkt otrzymujesz:

  • termometr bagnetowy
  • osłonka na bagnet

Termometr do pomiaru gotowanych i pieczonych mięs. Świetnie sprawdza się też przy wyrobie wina czy piwa. Termometr do pieczenia mięs 0°C + 100°C posiada skalę temperatur pieczenia poszczególnych mięs: wołowina, wieprzowina, drób, cielęcina, jagnięcina.

Służy do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Czujka termiczna znajdująca się w obszarze między 1,3 - 5cm od początku szpikulca powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa z dala od kości.

Zakres temperatur od 0°C do + 100°C

Wykonany ze stali nierdzewnej.

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl