






Czerwona Dynia
ul. Sikorskiego 23
66-200 Świebodzin
tel: 660-261-382
Termometr do pieczenia mięs 0°C do + 100°C
Opis
Kupując produkt otrzymujesz:
- termometr bagnetowy
- osłonka na bagnet
Termometr do pomiaru gotowanych i pieczonych mięs. Świetnie sprawdza się też przy wyrobie wina czy piwa. Termometr do pieczenia mięs 0°C + 100°C posiada skalę temperatur pieczenia poszczególnych mięs: wołowina, wieprzowina, drób, cielęcina, jagnięcina.
Służy do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania. Czujka termiczna znajdująca się w obszarze między 1,3 - 5cm od początku szpikulca powinna być umieszczona w najgrubszej części mięsa z dala od kości.
Zakres temperatur od 0°C do + 100°C
Wykonany ze stali nierdzewnej.