Krystaliczna glukoza - poznaj cukry odpowiednie do piwa

Zajmujesz się produkcją napojów, winiarstwem albo piwowarstwem? Rozwijaj swoje hobby, wybierając odpowiednie cukry. Glukoza, którą znajdziesz w tej kategorii, doskonale sprawdzi się również w piekarnictwie i gorzelnictwie. W czym tkwi jej tajemnica?

Jakie cukry warto wybrać do produkcji napojów? Poznaj krystaliczną glukozę i laktozę

Glukoza krystaliczna, jaką znajdziesz w tej kategorii, to doskonały wybór dla tych, którzy zajmują się produkcją napojów, w tym również wina, cydru i piwa. Cukier charakteryzuje się łatwą fermentacją, wyraźnie łagodzi smak piwa, dbając, by nie wyróżniało się ostrym posmakiem i jest odpowiedni do wszystkich rodzajów piw. Obok glukozy w asortymencie sklepu znajdziesz także laktozę spożywczą, niefermentowalną przez drożdże. Cukier możesz zastosować zawsze wtedy, gdy masz ochotę na piwo o słodkim smaku. Cukry, które znajdziesz w tej kategorii, dostępne są w opakowaniach jedno lub wielokilogramowych.

Cukry , glukoza

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 660-261-382
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl