






Czerwona Dynia
ul. Sikorskiego 23
66-200 Świebodzin
tel: 660-261-382
Znaleziono produktów: 14

Odmiana jęczmienia: Jęczmień browarny 2 rzędowy, pochodzenia polskiego. Słód Pale Ale produkowany jest w suszarni i jest odpowiedni jako baza do wszystkich rodzajów piw typu Ales. Ześrutowany.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: do 48 godzin

Słód monachijski jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński, jednak wymagający znacznie więcej wysiłku przy słodowaniu i suszeniu. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód monachijski jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński, jednak wymagający znacznie więcej wysiłku przy słodowaniu i suszeniu. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód monachijski jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński, jednak wymagający znacznie więcej wysiłku przy słodowaniu i suszeniu. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód monachijski jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński, jednak wymagający znacznie więcej wysiłku przy słodowaniu i suszeniu. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Odmiana jęczmienia: Jęczmień browarny 2 rzędowy, pochodzenia polskiego. Słód Pale Ale produkowany jest w suszarni i jest odpowiedni jako baza do wszystkich rodzajów piw typu Ales. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Odmiana jęczmienia: Jęczmień browarny 2 rzędowy, pochodzenia polskiego. Słód pilzneński produkowany jest w suszarni i jest odpowiedni jako baza do wszystkich rodzajów piw. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Odmiana jęczmienia: Jęczmień browarny 2 rzędowy, pochodzenia polskiego. Słód pilzneński produkowany jest w suszarni i jest odpowiedni jako baza do wszystkich rodzajów piw. Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód wiedeński jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński. Proces słodowania jest zmodyfikowanym o wyższe wilgotności końcowe (43-44%) i suszenie z wyższą temp. końcową (ok. 90- 95°C). Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód wiedeński jest produkowany w suszarni ze słodu zielonego, w podobnej technologii co słód pilzneński. Proces słodowania jest zmodyfikowanym o wyższe wilgotności końcowe (43-44%) i suszenie z wyższą temp. końcową (ok. 90- 95°C). Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód pszeniczny produkowany jest w suszarni z wysokiej jakości pszenicy. Podstawowy słód do warzenia piw pszenicznych. Może stanowić do 80% zasypu (piwa typu Weizen) oraz do 7% (Kölsch, Altbier). Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Słód pszeniczny produkowany jest w suszarni z wysokiej jakości pszenicy. Podstawowy słód do warzenia piw pszenicznych. Może stanowić do 80% zasypu (piwa typu Weizen) oraz do 7% (Kölsch, Altbier). Ześrutowany.
Dostępność: brak towaru

Jest produkowany w procesie słodowania a następnie suszenia żyta. Nadaje typowego żytniego, chlebowego aromatu. Ześrutowany.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: do 48 godzin

Jest produkowany w procesie słodowania a następnie suszenia żyta. Nadaje typowego żytniego, chlebowego aromatu. Ześrutowany.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: do 48 godzin